About Me


Bună !

Numele meu este Bot Ciprian și sunt fotograf de nuntă din Oradea dar mă deplasez și în alte orașe precum Timișoara,Arad, Brașov, Târgu Mureș, București, Sibiu, etc dar și in afara țării.

Prioritatea mea este să vă fac să vă simțiți confortabili, încrezători și relaxați în fața obiectivului, astfel încât să putem crea amintiri autentice pe care dvs. și cei dragi le veți prețui pentru o viață întreagă. Pentru că, la finalul zilei, meritați imagini la fel de remarcabile ca povestea voastră de dragoste

FAQ

Cât timp durează predarea fotografiilor editate ?

În decursul zilelor de după eveniment, vă voi oferi acces la o galerie de tip preview, urmând ca galeria finală să vă fie livrată în maxim 60 zile calendaristice.

Câte fotografii vom primi după eveniment?

Numărul fotografiilor diferă în funcție de eveniment, durată și dinamică. Nu există un număr limitat de fotografii pe care le pot livra. După 12 ore de lucru media este de aproximativ 850 fotografii editate.

Cum se procedează cu plata serviciilor?

Pentru a rezerva serviciile pe care le ofer, este nevoie de un avans de 30% din valoarea contractului, iar restul de 70% se vor achita la sfarsitul evenimentului, sau a 2 zi dupa eveniment.


Email Me

@ciprianbotphotography

FOLLOW ME ON INSTAGRAM